ಹೋಸ್ಟ್
- ನಾನು ಯಾವಾಗಲೂ ಇಲ್ಲಿಗೆ ಹೋಗಬಯಸುತ್ತಿದ್ದೆ: Moon
- ನನ್ನ ಕೆಲಸ: Sushi Master
- ನಾನು ತುಂಬಾ ಸಮಯ ಕಳೆಯುತ್ತೇನೆ: Talking with cats is my new jam !
- ಸಾಕುಪ್ರಾಣಿಗಳು: cats: Stock,Won,Dime,Fourth, and Penny
I was born in 1965
My father ran a sushi restaurant, and I began helping with deliveries, preparation, and serving sushi when I was still in elementary school.
At 19, I started working as a "Kappo" (traditional Japanese cuisine) chef in Kyoto, and moved to the United States at the age of 23
I worked as a sushi chef at the Suntory restaurant in Chicago, where I taught sushi-making to American, Mexican, Thai, and other international kitchen staff.
Sushi SKool K ಅವರನ್ನು ಈ ಬಗ್ಗೆ ಕೇಳಿ
- ಅಡುಗೆ ಮಾಡುವುದು
- ಆಹಾರದ ಸನ್ನಿವೇಶ
- ಓದುವುದು
- ಚಲನಚಿತ್ರಗಳು
- ಛಾಯಾಗ್ರಹಣ
- ಟೇಬಲ್ ಟೆನ್ನಿಸ್
- ಪ್ರಯಾಣ
- ಬಿಲಿಯರ್ಡ್ಸ್
- ಮೀನುಗಾರಿಕೆ
- ಮ್ಯೂಸಿಯಂಗಳು
- ವಾಕಿಂಗ್
- ವೈನ್
- ಸ್ಥಳೀಯ ಸಂಸ್ಕೃತಿ
Sushi SKool K ಅವರ ಅನುಭವಗಳು
0 ರಲ್ಲಿ 0 ಐಟಂ ತೋರಿಸಲಾಗುತ್ತಿರುವ
