ಹೋಸ್ಟ್
  • ನಾನು ಯಾವಾಗಲೂ ಇಲ್ಲಿಗೆ ಹೋಗಬಯಸುತ್ತಿದ್ದೆ: Moon
  • ನನ್ನ ಕೆಲಸ: Sushi Master
  • ನಾನು ತುಂಬಾ ಸಮಯ ಕಳೆಯುತ್ತೇನೆ: Talking with cats is my new jam !
  • ಸಾಕುಪ್ರಾಣಿಗಳು: cats: Stock,Won,Dime,Fourth, and Penny
I was born in 1965 My father ran a sushi restaurant, and I began helping with deliveries, preparation, and serving sushi when I was still in elementary school. At 19, I started working as a "Kappo" (traditional Japanese cuisine) chef in Kyoto, and moved to the United States at the age of 23 I worked as a sushi chef at the Suntory restaurant in Chicago, where I taught sushi-making to American, Mexican, Thai, and other international kitchen staff.

Sushi SKool K ಅವರನ್ನು ಈ ಬಗ್ಗೆ ಕೇಳಿ

  • ಅಡುಗೆ ಮಾಡುವುದು
  • ಆಹಾರದ ಸನ್ನಿವೇಶ
  • ಓದುವುದು
  • ಚಲನಚಿತ್ರಗಳು
  • ಛಾಯಾಗ್ರಹಣ
  • ಟೇಬಲ್ ಟೆನ್ನಿಸ್
  • ಪ್ರಯಾಣ
  • ಬಿಲಿಯರ್ಡ್ಸ್
  • ಮೀನುಗಾರಿಕೆ
  • ಮ್ಯೂಸಿಯಂಗಳು
  • ವಾಕಿಂಗ್‌
  • ವೈನ್
  • ಸ್ಥಳೀಯ ಸಂಸ್ಕೃತಿ

Sushi SKool K ಅವರ ಅನುಭವಗಳು

0 ರಲ್ಲಿ 0 ಐಟಂ ತೋರಿಸಲಾಗುತ್ತಿರುವ