ಹೋಸ್ಟ್
- ನನ್ನ ಶಾಲೆ: Hofmann gastronomic school
- ನನ್ನ ಕೆಲಸ: Private chef
- ನಾನು ಯಾವಾಗಲೂ ಇಲ್ಲಿಗೆ ಹೋಗಬಯಸುತ್ತಿದ್ದೆ: North to South Vietnam with moto&kayak
- ಸಾಕುಪ್ರಾಣಿಗಳು: No but I like them
Hi there! This is Edu from Barcelona, although I travel as much as I can to learn about the techniques and mixture of flavors of each place. I give my best to contribute to the culinary experiences of each location by adding my own taste as a private chef or simply to have a good time around good food
Eduardo ಅವರನ್ನು ಈ ಬಗ್ಗೆ ಕೇಳಿ
- ಅಡುಗೆ ಮಾಡುವುದು
- ಅಡ್ರಿನಾಲಿನ್ ಕ್ರೀಡೆಗಳು
- ಹೊರಾಂಗಣಗಳು
Eduardo ಅವರ ಸೇವೆಗಳು
0 ರಲ್ಲಿ 0 ಐಟಂ ತೋರಿಸಲಾಗುತ್ತಿರುವ
