ಹೋಸ್ಟ್
- ನನ್ನ ಕೆಲಸ: Lima Foodie Guide
- ನಾನು ಯಾವಾಗಲೂ ಇಲ್ಲಿಗೆ ಹೋಗಬಯಸುತ್ತಿದ್ದೆ: Spain and Japan
- ಸಾಕುಪ್ರಾಣಿಗಳು: My pet is a dog calle Pinky
- ನನ್ನ ಶಾಲೆ: Cenfotur
I love interacting with people and leaving a mark on Peru’s cultural legacy.
My professional journey began when I worked as a waiter for Royal Caribbean Cruise Lines, which gave me the chance to visit other countries.
At this stage in my life, I have specialized in the gastronomic and cultural fields. I believe Peruvian cuisine is a bridge that unites humanity, where, humbly, I see all of us as equals.
Carlo Blas Trips ಅವರನ್ನು ಈ ಬಗ್ಗೆ ಕೇಳಿ
- ಅಡುಗೆ ಮಾಡುವುದು
- ಆಹಾರದ ಸನ್ನಿವೇಶ
- ಇತಿಹಾಸ
- ಓದುವುದು
- ಕರಕುಶಲ ಉತ್ಪನ್ನಗಳು
- ಕಲೆ
- ವಾಕಿಂಗ್
- ವಾಸ್ತುಶಿಲ್ಪ
- ವೈನ್
- ಸಾಕರ್
- ಸಾಮಾಜಿಕ ಆಂದೋಲನ
- ಸ್ವಯಂ-ಆರೈಕೆ
- ಹೊರಾಂಗಣಗಳು
Carlo Blas Trips ಅವರ ಅನುಭವಗಳು
0 ರಲ್ಲಿ 0 ಐಟಂ ತೋರಿಸಲಾಗುತ್ತಿರುವ
