ಹೋಸ್ಟ್
  • ನನ್ನ ಕೆಲಸ: Lima Foodie Guide
  • ನಾನು ಯಾವಾಗಲೂ ಇಲ್ಲಿಗೆ ಹೋಗಬಯಸುತ್ತಿದ್ದೆ: Spain and Japan
  • ಸಾಕುಪ್ರಾಣಿಗಳು: My pet is a dog calle Pinky
  • ನನ್ನ ಶಾಲೆ: Cenfotur
I love interacting with people and leaving a mark on Peru’s cultural legacy. My professional journey began when I worked as a waiter for Royal Caribbean Cruise Lines, which gave me the chance to visit other countries. At this stage in my life, I have specialized in the gastronomic and cultural fields. I believe Peruvian cuisine is a bridge that unites humanity, where, humbly, I see all of us as equals.

Carlo Blas Trips ಅವರನ್ನು ಈ ಬಗ್ಗೆ ಕೇಳಿ

  • ಅಡುಗೆ ಮಾಡುವುದು
  • ಆಹಾರದ ಸನ್ನಿವೇಶ
  • ಇತಿಹಾಸ
  • ಓದುವುದು
  • ಕರಕುಶಲ ಉತ್ಪನ್ನಗಳು
  • ಕಲೆ
  • ವಾಕಿಂಗ್‌
  • ವಾಸ್ತುಶಿಲ್ಪ
  • ವೈನ್
  • ಸಾಕರ್
  • ಸಾಮಾಜಿಕ ಆಂದೋಲನ
  • ಸ್ವಯಂ-ಆರೈಕೆ
  • ಹೊರಾಂಗಣಗಳು

Carlo Blas Trips ಅವರ ಅನುಭವಗಳು

0 ರಲ್ಲಿ 0 ಐಟಂ ತೋರಿಸಲಾಗುತ್ತಿರುವ